Komplexní služby v oboru dopravního inženýrství

Dopravní inženýrství 2020 - mimořádné vydání vyšlo 7.5.2020

Obsahem čísla je pohled na mimořádnou situaci z pozice města, projekční a dopravně inženýrské firmy či stavebních firem.

V souvislosti s opatřeními, která sloužila ke zpomalení pandemie, ale bohužel také měla neblahý vliv na podnikání v některých oborech, se na nás obrátil majitel vydavatelství a tiskárny ŽAKET, se kterým jsme dlouhá léta spolupracovali, s prosbou o jakoukoli drobnou zakázku, která by pomohla přežít jeho firmě a všem jeho zaměstnancům.

Poměrně rychle jsme došli k rozhodnutí vydat tiskem MIMOŘÁDNÉ ČÍSLO časopisu Dopravní inženýrství a spojit tak dvě užitečné věci:

  • Aktuálně informovat odbornou veřejnost o vlivu této mimořádné situace formou odborných článků z našeho oboru
  • Podpořit podnikání jedné spolehlivé firmy

Obsahem čísla je pohled na mimořádnou situaci z pozice města, projekční a dopravně inženýrské firmy či stavebních firem. O situaci informuje i Ředitelství silnic a a zmíněn je vliv této situace na plánované Celostátní sčítání dopravy 2020, na problematiku průzkumů dopravy obecně či vliv na dopravní nehodovost nebo intenzitu automobilové dopravy.

Z výše uvedených důvodů Vám nabízíme možnost objednání mimořádného čísla.

Cena jednoho kusu (bez poštovného a balného) je stanovena na 150,- Kč (bez DPH), což je cena, která při prodeji 250 ks pokryje externí náklady (sazbu, tisk a dopravu z tiskárny). Vlastní náklady firmy EDIP (mzdy, vybavení, telefony apod.) neúčtujeme.

Budeme velmi rádi, když tuto akci podpoříte, zároveň věříme, že toto mimořádné rychlé vydání bude pro vás zdrojem cenných odborných informací.

Jana Bartošová
EDIP s.r.o.